CategoriesКогтеточки

Кігтеточки Cat Joy – чудовий вибір для вашого вихованця!

IMG 20190820 212610 012оооо

Кігтеточки Cat Joy – це те, що потрібно для будь-якого хижака! Корисні властивості наших кігтеточок у тому, що вони виготовлені з гофрокартону (який за своїми характеристиками близький до запаху дерева). Через гофрокартон повітря легко циркулює, завдяки цьому матеріал не вбирає характерні для кішок запахи. Під час точки Ваш вихованець не пошкодить свої кігтики, при цьому він сточує відмерлі лусочки і запобігає вростанню кігтів у подушечки.

У кігті catjoy велика і стійка поверхня, завдяки якій Ваш вихованець не перекине її, коли буде на ній спати або грати.
Якщо в крайньому випадку ваш вихованець, не хоче підходити до кігті, то слід йому допомогти. Утримуйтесь простих правил, і привчання до кігтеточки catjoy вимагатиме мінімальної кількості часу, але при цьому потрібно запастися терпінням.
1⃣Як тільки Ви своїй кішці надаєте кігті catjoy, її слід підвести і офіційно познайомити – підняти передні лапки і поставити їх на поверхню. Таким чином вона залишить свій запах на ній, і згодом привчання піде простіше.
2⃣Якщо кішка почне сама підходити до дряпки catjoy – хваліть її. Всі коти люблять грати, тому варто розташувати гру поряд з кігтеточкою, причому намагатися зробити так, щоб тварина стрибала і чіплялася за неї.
3⃣У процесі привчання, вихованця варто винагороджувати за старанність шматочком котячих ласощів, щоб закріпити результат приємними емоціями.
А взагалі бажано, щоб привчити вихованця рекомендуємо залишати ласощі нагорі, щоб кішка була змушена йти за ним на кігтеточку.
Звичайно, кішка не відразу освоїть точення кігтів за допомогою спеціального аксесуара, і періодично псуватиме ваші килими, меблі та шпалери на стінах, тут головне зберігати спокій і не лаяти кішку, а допомогти їй у цій ситуації.
* 🔹обробити стіни, ‘улюблені’ меблі та килими в місцях, де кішка точить кігті спеціальним спреєм-відлякувачем, який можна купити в зоомагазині — характерний запах відлякає котів
* 🔹якщо застанете кішку за чуханням кігтів у недозволеному місці, слід негайно перенести тварину до кігтеточки.
* 🔹слід розташовувати кігтеточку в улюбленому місці розваг кішки, що дозволить їй тримати потрібний предмет у полі зору, а не кидатися на потрібну поверхню.

Варто пам’ятати про позитивне підкріплення: щоб привчити кішку, не забувайте давати їй ласощі, коли та користуватиметься кігтечкою. І зовсім скоро Ви побачите, що Ваша праця не пройшла даремно.

З повагою Catjoy.com.ua