CategoriesІнше

Найдобріші породи котів фото

og og 1512503699228237815 1024x536 1
Д. Доброта

Найдобріші породи кішок – які вони?

У житті кожної людини настає момент, коли на думку спадає думка про те, що настав час завести кота. Так. Саме кота. Адже котики живуть пліч-о-пліч з людиною ще з часів стародавнього Єгипту, якщо не довше.

Відразу варто зазначити, що рішення жити під одним дахом приймається в односторонньому порядку. І це рішення ухвалює котик. У цій статті команда Cat Joy коротко опише породи кішок, які за інформацією професіоналів — заводчиків мають найбільший запас доброти за умовчанням.

Перська кішка

1568872839187372090
Я – втілення доброти. Зрозумів?


Одна з найстаріших порід кішок. Свою популярність вони набули завдяки своїй спокійній вдачі. Шалені ігри з погонями за іграшками не входять до кола її інтересів. А ось скласти компанію людині, сівши на коліна — це її коник.

Російська блакитна

78d5506610489d75c38c7aec3f515582
Розумієш, людина… Тобі треба заслужити право бути моєю людиною.

Ці котики незвичайного забарвлення з ‘плюшевою’ на дотик вовною дуже швидко завоювали свою популярність. Спершу може здатися, що це кішка, яка гуляє сама по собі, але це далеко не так. Просто російська блакитна дуже довго придивляється до людини, і якщо Ви заслужите її довіру, то вона слідуватиме за вами всюди хвостиком, ставши вірним другом. Також кішки цієї породи показали себе як першокласні пацюкові.

Регдол

regdoll tryapichnaya kukla
Та це ж кошеня Гав!

Килимова лялька – якщо перекласти дослівно. Відносна молода порода. Була виведена приблизно 60 років тому. Регдол – прямий нащадок перської кішки. Для виведення породи відбиралися особини з м’яким характером. Такі добрі з добрих. Дружба та ігри з людиною — то навіщо їх вивели. Вони всім своїм виглядом показують, що це справді так.

 

Мейн-кун

kazanova1 3
Навчався техніки медитації у самого Пей Мея

Ви тільки погляньте на цього суворого здорованя! Навіть і не віриться, що такий монументальний коте ще той добряк, але це так. Мейн-куни – це сам спокій. Вони впевнено почуваються серед інших кішок, собак і в компанії людини. Без проблем йдуть на контакт та легко піддається навчанню. Якщо в будинку є діти, то кіт із задоволенням проводитиме з ними час і обов’язково серед них визначить собі улюбленця. Крім того, здоров’яки мейн-куни мають кінське здоров’я і з легкістю переносять люті морози і великі фізичні навантаження.

Будь-якого котика Ви принесете додому. Еталон породи чи звичайного дворового. У будь-якому випадку у кошеня є тільки гіпотетичні схильності до моделей поведінки, але яким він буде в дорослому віці залежить повністю від Вас. Якщо з перших днів оточити кошеня теплом і турботою, він обов’язково відповість Вам тим же.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *